Lidmaatschap

Omarm de beweging

We zijn een gemeenschap die elkaar ondersteunt om te groeien als bewuste bedrijven en om succesvol te zijn voor alle belanghebbenden die met ons bedrijf zijn verbonden.

We zijn een beweging die bewijst dat er een manier van zakendoen is die succesvol kan zijn voor alle belanghebbenden én beter presteert dan traditionele bedrijven.

Doe mee en onderneem voor een betere wereld:

1. Explorative: Ontdek wat er nodig is voor bedrijven om succesvol te zijn voor al hun stakeholders en om te ontdekken waar je organisatie staat op het spectrum van een bewust bedrijf. Je krijgt informatie om het onderwerp te verkennen en na te denken over wat je kunt doen om te transformeren.

Persoonlijk lidmaatschap.

2. Initiative: Ontwikkel een plan om te transformeren naar een bewuster bedrijf. Wij bieden informatie en gereedschappen die duidelijk maken waar je grootste kansen liggen om succesvoller te zijn voor al je stakeholders.

Persoonlijk lidmaatschap.

3. Transformative: Uw organisatie zet zich serieus in om een ​​bewust bedrijf te zijn, u begint tools en methoden van bewust leiderschap en – cultuur toe te passen. De magie van de vier elkaar versterkende pijlers van het Conscious Business model wordt zichtbaar.

Bedrijfslidmaatschap.